RESTAURANT NAVIGATOR
MARSELISBORG HAVNEVEJ 46 D
8000 ÅRHUS C
TELEFON 86 20 20 58
TELEFAX 86 19 00 29
info@rest-navigator.dk

I hyggelige og lækre lokaler med farver og interiør der matcher de helt utrolige smukke omgivelser med udsigt til bl.a. skov og strand, Samsø - og Tunø samt en spændende lystbådehavn, tilbyder vi festarrangementer fra 12 - 100 personer.

Det skal blive en dag der huskes hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst eller den helt store festdag.

For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet - og hyggelig atmosfære.

Vor mad er et kapitel for sig. Alle retter fremstilles af friske råvarer, helt fra bunden og absolut uden brug af tilsætning, smags- og farvestoffer. Alt serveres på flotte anrettede tallerkener hvor der er tænkt på både smagsløg og øje.

Alle menuer er baseret på minimum 12 personer. Alle buffeter tilbydes fra 20 personer og opefter. Ved mindre antal henvises til vort a'la carte menukort.

Alle selskabsmenuer kan leveres ud af huset, der kan dog være enkelte retter som kan være uhensigtsmæssige til dette formål. Det skal bemærkes, at menuerne er baseret på minimum 25 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives 8 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning, og henviser i øvrigt til nedenfor nævnte "praktiske og generelle oplysninger".

Med i prisen hører festopdækning med årstidens friske blomster samt et smilende og veloplagt personale.

Afregning sker på dagen hvis ikke andet er aftalt. Dankort check og kontanter kan benyttes. Øvrige kreditkort modtages ikke ved selskaber.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!


PRAKTISKE OPLYSNINGER

Af hensyn til efterfølgende arrangementer er følgende sluttidspunkter gældende såfremt intet andet er aftalt.

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 01.00

- For børn under 12 år fratrækkes 50% af prisen. Rabatten gælder kun for hovedretter, dog undtaget rødspætter, hvor der ikke ydes rabat.

- Ved bordpyntning er inkluderet årstidens friske blomster med dertil hørende lys og servietter.
Såfremt der ønskes pyntet med friske blomsterdekorationer, beregnes et tillæg pr. kuvert på kr. 30,- dog min. Kr. 400,- pr. dekoration

- Vi er selvfølgelig behjælpelig med bord – og menukort såfremt det ønskes.

- Omkring vores afbestillingsregler bedes de venligst spørge i restauranten. Reglerne er altid trykt på ordrebekræftelsen. Skulle dettte ikke være tilfældet, bedes de straks rette henvendelse til restauranten og få disse udleveret.

- Ved "Mad ud af huset" er transportudgifterne inkluderet ved levering i en radius af 12 km. fra Marselisborg Havn.
Ønskes ekstra kok el. tjener kan dette arrangeres til en timepris på kr. 265,- incl. moms

- Der tages forbehold for fejl og mangler i materialet.

- Ret til pris- og menu ændringer forbeholdes, helt frem til reservationsdagen.